PLC programmeur

750+

Totaal Voltooide
Projecten

PLC software engineering is de hoofd activiteit van Eyemation. Voor onze ervaren Certified programmeurs is er geen onmogelijkheid voor het besturen met PLC's, HMI /bedienpanelen /Operator panels en SCADA systemen.

Eplan P8

750+

Totaal Voltooide
Projecten

Alle schema's van schakelkasten inclusief 3D mechanische indeling worden ontworpen in Eplan Electric P8 Pro-panel Professional.

Siemens Tia Portal

750+

Totaal Voltooide
Projecten

PLC-marktleider Siemens gaat voor totale automatiserings met TIA-Portal V17 automatiseerings software. 1 pakket voor PLC,Drives,HMI,Scada,Netwerken,industrie 4.0 & IOT.

Unitronics

750+

Totaal Voltooide
Projecten

Unitronics is een opmerkelijke producent op de automatiseringsmarkt met hun bedieningspaneel en programmeerbare logische controllers OPLC.

Producten & Diensten

Eyemation beschikt over een zeer ruime kennis en ervaring op het gebeid van industriële automatisering en is up to date op het gebied van de nieuwste normen, richtlijnen en technieken
PLC programmeur

PLC programmeur

PLC software engineering is de hoofd activiteit van Eyemation b.v. Voor onze Certified programmeurs is er geen onmogelijkheid voor het besturen met PLC's.
Siemens Tia Portal

Siemens Tia Portal

Siemens PLC's, Frequentieregelaars, Servo's, Energiemeters, HMI & SCADA worden allenmaal geprogrammeerd in de Totally Integrated Automation Portal.
Besturingstechniek & paneelbouw

Besturingstechniek & paneelbouw

Industriële besturingen voor machines, installaties en productielijnen. 3D engineering middels Eplan P8 en kastenbouw vanuit onze eigen paneelbouw werkplaats.

Onze onderneming

Industriële elektrotechnische automatisering sinds 2007 met 7 medewerkers. Die bestaan uit PLC software, Besturingstechnische en mechanische engineering, Het leveren van Advies voor Machine Veiligheid, en uitvoering van de paneelbouw & installatie werkzaamheden.

Visie

Eyemation b.v. wil als besturingstechnische systemintegrator in de Nederlandse markt bekend staan als toonaangevende state of the art integrator van PLC bestuurde industriële automatiseringen van A merk fabrikanten. Die niet meer weg te denken is bij haar relaties voor Productie downtime minimalisatie en Levensduur maximalisatie.

Missie

Eyemation is besturingstechnische integrator in machines en productie processen, Zij doet dat door de stand der techniek van morgen toe te passen met door fabrikanten opgeleide medewerkers. Downtime minimalisatie & productie optimalisatie worden bij de relaties door de voordeur gedrukt met de kracht van haar kennis.
Client 1
Client 2
Client 3
Client 4
Client 5
Client 6
Client 7
Client 8
Client 9
Client 10
Client 11
Client 12
Client 13
Client 14
Client 15

      20 Jaar ervaring     

Image
Image

Kernwaarden

Deze waarde verklaren ons opmerkelijke gedrag ;-)

1.Innovatief – Moderner is er niet.

2.Klantgericht – Focus op uw wens.

3.Enthousiast ! - Wij snoozen niet.

4.Plezier ! - Kermis a day keeps the dokter away ;-)

5.Kwaliteit & Verbetering.

Projecten.

Automatisering projecten die onlangs zijn afgerond

Eyemation beschikt over een zeer ruime kennis en ervaring op het gebeid van industriële automatisering, bekijk o.a. hier projecten uit ons portfolio.

Pigment Pouch handling - IPN

een 15 meter lange productielijn voor 30 pouches per minuut. De pouches worden door deze vul machine niet alleen gevuld met 2,5 liter pigment, maar krijgen op 2 zijde een label, worden op lekkage getest, voorzien van een dop en na een automatische keuring per 3 stuks verpakt in een doos.

In totaal bestaat de installatie uit 7 schakelkasten 275 i/o op een Siemens S7-1500 PLC en ca 15 Drives en Servo's van o.a. Siemens en Festo.

De elektrische engineering alsmede integratie en software ontwikkeling is door Eyemation B.V. Uitgevoerd.

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Brandweer hoogwerker - Altitudo

Machineveiligheid, en het toepassen van Safety PLC software is voor Eyemation b.v. een dagelijkse bezigheid. i.v.m. deze kennis heeft Altitudo gekozen om door Eyemation een nieuwe elektrische besturing te laten plaatsen inclusief een nieuwe hoogwerker keuring voor het voertuig.

Op 27,5 meter hoogte was dit project letterlijk een uitdaging op niveau te noemen. Het uiterste moest gevraagd worden van de engineers om de Safety tot op in de puntjes te verwerken.

Iedere meting is redundant uitgevoerd en er zijn meerdere remote i/o stations toegepast op het voertuig.

Deze auto is elektrotechnisch weer gereed om de aankomende 15 jaar hulp te verlenen bij noodgevallen.

Image
Image
Image
Image
Image

STS Container Hijskranen - Cargotec

Voor Cargotec hebben we  in Abidjan  en in Rotterdam bij APMT in totaal 7 STS container kranen in bedrijf mogen stellen. Ook dit project heeft zijn uitdagingen met zich mee gebracht. Zo koop je in Ivoorkust niet even een nieuwe Frequentieregelaar als deze defect is, en zal je dus zelf met een soldeerbout componenten moeten repareren.

In Rotterdam wordt de  sturing o.a. gedaan door 2 ABB plc’s en een Siemens CPU die samen over Profibus en Profinet ca 2300 Digitale, analoge, basic en safaty i/o aansturen. Daarnaast wordt de kraan gevoed door een 20.000 volt hoogspanning aansluiting en beschikt de interne transformator ruimte over een vermogen van 3815 KVA.

De kranen in Rotterdam hebben een reikwijdte van 25 containers en het hoogste punt bevindt zich op ca 135 meter hoogte.

Een noviteit voor deze terminal is dat het een vrijwel volledig geautomatiseerde terminal is, waaronder de SQC’s, die automatisch zonder aanwezige kraan machinist containers kunnen laden en lossen. Hierdoor kan efficiënter en sneller worden gewerkt, waardoor de investering in een groot zeeschip door de klant uiteindelijk sneller wordt terugverdiend.

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Kokos menger - Vast Banket

35 jaar oud was deze menger die nog dagelijks het deeg draait voor 360.000 kokos koeken die je in iedere supermarkt kan terug vinden. De oude MS-DOS computer bleek toch wel moeilijk te onderhouden net als de gelijkstroom aandrijving en 5m2 aan schakelkasten die de machine en zijn doseer systemen in werking hebben gehouden de afgelopen 35 jaar.

Om toch meer bedrijfszekerheid te kunnen waarborgen en problemen door stilstand te voorkomen hebben de bakkers in Middelstum gekozen voor een nieuwe elektrische besturing in een Rittal hygiënisch design schakelkast. Tijdens deze ombouw hebben we ook de gelijkstroommotor vervangen voor een onderhoud vriendelijkere draaistroommotor.

Deze besturing hebben wij universeel opgebouwd om te kunnen toepassen op meerdere mengers binnen de vestiging die in de aankomende jaren ook zullen worden gereviseerd. Zodat ze weer 35 jaar mee kunnen.

Image
Image
Image
Image

Loket4.0 - Loket+ - Lokettaria & Lokettaria+

Met Lokettaria brengen wij een reeks van 4 producten op de markt om de cafetaria’s,
snackbars, frietkotten, Foodtrucks en terassen te moderniseren op het gebied van automatisering en data management, alsmede het vergroten van de attractieve waarde van het verkooppunt en het verhogen van de omzet uit de verkoop. De producten zijn gefocust op het automatiseren van repeterende taken die medewerkers in deze branche dagelijks uitvoeren en het waarborgen van de product en productie kwaliteiten. De Lokettaria+ die volledige automatisch kan produceren heeft een standaard capaciteit van 450 producten per uur die geserveerd kunnen worden op 50 dienbladen en verkocht kunnen worden via loketautomaten.

Zie voor meer informatie de website: www.lokettaria.nl
Loket 4.0
Loketautomaat voor verkoop van warme
producten, met de mogelijkheden van morgen.

Loket+
Verkoop direct brood en saus vanuit uw
loketautomaat. En verdubbel uw omzet.

Lokettaria
Onbemand en zelf reinigend 24/7 automatisch
snacks Ontdooien, Bakken & Verkopen.

Lokettaria+
Van aardappel tot dienblad, Friet, Snacks,
Frisdrank, Shakes en Softijs, 24/7 onbemand.
Image

Post:

Eyemation B.V.
Valkkooglaan 86
1705 AR HEERHUGOWAARD

Werkplaats:

Eyemation B.V.
Edisonstraat 3A
1704 RL HEERHUGOWAARD